fbpx

Wilt u het zonnetje in huis?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK!

Wij van de Nederlandse Zonnepanelen Unie vinden het belangrijk dat u het juiste systeem op uw dak geplaatst krijgt. Dit is dan ook de reden dat wij altijd graag een van onze adviseurs bij u langs sturen om kosteloos met u de mogelijkheden te bespreken.

Tergelijkertijd kunnen wij dan ook bekijken waar de omvormer geplaatst kan worden en hoe de kabels het best getrokken kunnen worden. Op deze manier kunnen wij u advies op maat uitbrengen en voorkomen wij dat onze installateurs onverwachts voor verrassingen komen te staan.

WILT U MEER WETEN?

Offerteaanvraag

Ik wil een dakcheck

INSTALLATIE VAN UW ZONNESYStEEM

STAP 1.

Plan van aanpak

Op de dag van de installatie nemen onze installateurs het installatieproces van begin tot eind met u door. Samen met u wordt de dag besproken, de kabelroute nagegaan en de exacte plaats van de omvormer bepaald. Zo bent u precies op de hoogte van de geplande werkzaamheden en kunt u de rest aan ons overlaten.

STAP 2.

De installatie

De monteurs beginnen met de voorbereidingen. De steigers worden opgebouwd en de materialen worden uitgeladen. De installatie kan beginnen! Tijdens de installatie wordt u op de hoogte gehouden van de vooruitgang en zullen onze monteurs aangeven hoelaat ze verwachten klaar te zijn.

 

STAP 3.

De oplevering

De installatie is afgerond. De zonnepanelen liggen netjes op het dak, de omvormer hangt waterpas aan de muur en bekabeling is netjes weggewerkt. Zowel de werking van de zonnepanelen als van de omvormer worden samen met u gecontroleerd en besproken.

STAP 4.

Weer een tevreden klant

U bent tevreden. Alles is keurig netjes aangelegd en het opruimen kan beginnen. Wij vinden het heel belangrijk dat alles netjes achter gelaten wordt. Alle materialen worden afgebouwd, opgeruimd en ingeladen. Als dit klaar is feliciteren de monteurs u met de installatie en kunt u met volle teugen gaan genieten van uw zonnesysteem.

ZEKERHEID DAAR HOUDT IEDEREEN VAN

Als geen andere begrijpen wij dat u zeker wilt zijn van uw zaak. Uw zonnepanelen moet immers lang op uw dak blijven liggen en naar behoren blijven functioneren. Kleine of grote problemen moeten direct opgemerkt worden en gelijk opgelost worden. Daarom beloven wij van de Nederlandse Zonnepanelen Unie u het volgende.

24/7 monitoring

Door uw zonnepanelen te koppelen aan een monitoringssysteem van de Nederlandse Zonnepanelen Unie bent u altijd op de hoogte van de werkelijk prestatie van uw zonnepanelen. U kunt altijd kijken hoe uw zonnepanelen presteren. Ook houdt de NZU natuurlijk een oogje in het zeil en zullen wij contact met u opnemen als het systeem niet naar behoren functioneert.

20 jaar montagegarantie

 Het is de bedoeling dat uw zonnepanelen installatie minstens 25 jaar lang mee gaat. Hiervoor doet u een grote investering. Daarom vinden wij het vanzelfsprekend om u een standaard montagegarantie te geven van 20 jaar. Mocht er binnen 20 jaar iets niet meer naar behoren werken dan komen wij dit kosteloos voor u herstellen. Dit betreft de kabel werkzaamheden, aansluiting van het systeem op de meterkast, de juiste installatie van de omvormer en de panelen op het dak.

10 jaar opbrengstgarantie

Wanneer u zonnepanelen bij ons koopt dan berekenen wij exact hoeveel vermogen uw systeem per jaar gaat opleveren. Hiervoor gebruiken wij software van onze partner 2Solar. Deze berekening is super nauwkeurig en wordt 24/7 gemonitord door de Nederlandse Zonnepanelen Unie.

Fabrieksgarantie

Al onze producten hebben een standaard fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie wordt door de fabrikant bepaald. Dit betekent dat als een zonnepaneel of omvormer kapot gaat in de garantieperiode u gewoon een nieuwe krijgt. De garantieperiode verschilt per fabrikant. Uw adviseur kan u hier meer over vertellen. Ook wordt de garantieperiode altijd vermeld op onze offerte.

Projecten waar we trots op zijn

SAMEN MET DE UNIE NAAR EEN BETER MILIEU?

Vraag vrijblijvend en kosteloos een adviesgesprek aan.

SAMEN MET DE UNIE NAAR EEN BETER MILIEU?

Vraag gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan.